Marit Visschers internationaal kampioen

Zaterdag 12 november was een lange dag voor onze deelnemers van de judo combinatie Haragei/Judoclub Made. De dames -15 jaar waren de eerste die aan de bak moesten in de vroege ochtend. De laatste was pas laat in de avond aan de beurt.

Marit Visschers zat in een erg zware poule. Ze versloeg onder andere de regerend Nederlands kampioen en de nummer 3 van het NK. Marit heeft dit jaar echt enorme stappen gemaakt en heeft inmiddels een vast plekje veroverd op de hoogste trede van het erepodium.

Voor Semena Trimbach was het hard knokken na een week van ziekte. Toch een tweede plaats, dat is natuurlijk een super goede prestatie!
Sanne Kegge heeft super lang moeten wachten tussen de wedstrijden door, het bleef maar duren. Helaas was het podium een stapje te ver, toch goed gestreden.

Maarten van Oosterhout heeft twee wedstrijden gewonnen met zijn favoriete schouderworp. De laatste wedstrijd ging helaas verloren maar we gaan er hard aan werken om volgende keer nog een plekje op te schuiven op het podium. Een tweede plaats voor Maarten.

Yousra Hider was pas in de avond aan de beurt. Ondanks een blessure aan haar pols waarvoor binnenkort zelfs een operatie volgt, was ze lekker op dreef. Yousra behaalde een tweede plaats en mag hier dik tevreden mee zijn.

Hier vindt je de podiumfoto’s

Judo combinatie presteert goed op zwaar internationaal Residentietoernooi Den Haag