John Oomen nieuwe judodocent per 1 mei 2015 op de maandagavond

Hallo allemaal,

Aangezien ik de judolessen van Henk van Tilburg op maandag 18 mei 2015 over heb genomen wil ik graag iets over mij zelf vertellen. Ik ben geboren in Breda op 31 augustus 1962. Na mijn geboorte ben ik snel vertrokken naar Gilze waar ik nog steeds woon. Ik ben nu wat jaartje verder en ben getrouwd en heb 4 kinderen. Toen ik nog een kind was deed ik eigenlijk niet aan sport. Dat begon pas na de basisschool. Er kwam toen judo in Gilze. Wat het was wist ik eigenlijk niet behalve dat het een vechtsport was. De vereniging heette RIMOGI dit was de afkorting van Rijen Molenschot en Gilze. Mijn eerste judoleraar was Jan de Rooij. En bij hem heb ik ruim 30 jaar op de mat gestaan. Toen Jan RIMOGI verliet. Zijn enkele judoka`s waaronder ik over gestapt naar de sportschool waarmee hij begon. Het leukste van judo vond ik de wedstrijden. Dit heb ik gedaan tot mijn 20ste levensjaar. Toen kreeg ik wat rug klachten en daardoor miste ik de aansluiting met de rest. Veel prijzen heb ik niet gewonnen maar de mooiste was toch wel om districtskampioen te worden bij de senioren. Toen waren er nog kyu-graden kampioenschappen. Als militair bij de luchtmacht ben ik ook kort daarna kampioen geworden. Na de rug blessure ben ik wel altijd blijven trainen bij de wedstrijdgroep van SC Jan de Rooij. Na een tijdje vond ik het tijd om iets anders te gaan doen dan alleen trainen. Ik heb toen besloten om judoleraar te worden en alle opleidingen te gaan volgen die toen beschikbaar waren. Mijn eerste vereniging waar ik les gaf was Hilvarenbeek. Al snel kwam ook Gilze in aanmerking om les te geven. Na een aantal jaren ben ik gestopt in Hilvarenbeek. De reden was dat de kinderen nog klein waren. Nu ze groter zijn is het wat makkelijker om weer eens weg te zijn. Sinds 2 jaar verzorg ik ook de lessen in Den Dungen en sinds kort ook in Breda. Daar komt nu Made bij. Op het moment volg ik de cursus Judo in de Zorg. Dit om ook mensen met een beperking het plezier van judo te laten ontdekken. Naast judoleraar heb ik ook binnen het districtsbestuur een functie als portefeuillehouder wedstrijden zaken en scheidsrechters. Scheidsrechter iets wat ik ook af en toe doe. De judogroeten van   John Oomen Judoleraar B; 5de Dan

John Oomen nieuwe judodocent per 1 mei 2015
John Oomen nieuwe Judo docent per 1 mei 2015
John Oomen per 01-01-2015 nieuwe docent Judo

Je zou ook interesse kunnen hebben in