De fantastische prestaties van de judoka’s van de combinatie Zevenbergen, Judoclub Made en Haragei uit Terheijden hebben een ware medailleregen in Midden-Brabant veroorzaakt. De grote groep van judoka’s heeft van ’s morgens vroeg tot diep in de middag op de mat gestaan en is weer uitgebreid begeleid door de coaches Jenny Pals, Francois Bello, Bas van Gils en Dennis Keijzers.

Het was ook een bijzondere dag voor familie van Kreij. Zowel jongste zus Lisa als haar oudere broers Dennis en Thomas behaalden een eerste plaats!

Het absolute judo-technische hoogtepunt van de dag werd geleverd door Lef van der Steen, dit is te zien op het filmpje hieronder.
Door de snelheid van zijn aanstormende tegenstander te gebruiken werd met een hele snelle en soepele schouderworp zijn tegenstander vol op zijn rug geworpen. Lef vloog zelf over zijn tegenstander heen door te eindigen met een voorwaartse rol.

Eerste plaatsen zijn behaald door: Aart Kuijpers, Aylin Halman, Sem van Gils, Julie Bello, Ilse Vissers en de gehele familie van Kreij (Lisa, Dennis en Thomas)

Tweede plaatsen zijn behaald door: Morris Morales Sequera, Finn van Gils, Matthijs Ritsema, Lef van der Steen, Robin van der Stelt en Djenna van Gils

Derde plaatsen zijn behaald door: Elle van Batenburg, Dirk Kuijpers, Milan Bloemen, Onno Busch en Rohan van de Wolf.

Het is duidelijk dat alle judoka’s vooruitgang boeken op zowel het judo-technische vlak als qua inzet. Er wordt uitgekeken naar de resterende wedstrijden van het seizoen.

Iedereen een podiumplaats!