Beste allemaal,

Elk jaar krijgt onze dojo in de zomervakantie een extra grote schoonmaakbeurt. Nu wordt ons gebouw iedere week netjes gehouden door vrijwilligers Ad en Sjan. Dat is een stevige kluif waar ze echt graag een paar extra handjes voor willen hebben! Een stapje extra om het hele gebouw eens goed aan te pakken, lukt hen niet.

Daarom organiseren we in de zomervakantie altijd een grote schoonmaak. Daar hebben we natuurlijk ook hulp bij nodig, want vele handen maken licht werk! En als we voldoende vrijwilligers hebben kunnen we met 2 zaterdagochtendjes van 8.30 uur tot 12.00 uur onze dojo weer fris en fruitig hebben voor het nieuwe sportseizoen. Zeg nou zelf, een lekker geboende fitnessruimte, schone kleedkamers en een opgefriste kantine sporten nog wat lekkerder!

Wil je meehelpen? Dan kun je een berichtje sturen naar ondergetekende : a.segeren@ziggo.nl. Geef in het mailtje je naam op en of je kunt helpen op zaterdag 15 augustus of zaterdag 22 augustus.

( of allebei 😊) En natuurlijk zorgen we tussendoor voor koffie/thee/fris met wat lekkers!

Hartelijk dank en hopelijk tot ziens.

Namens Judoclub Made,

Astrid Segeren

Hulp gezocht! De jaarlijkse grote schoonmaak staat voor de deur!