75 jaar aan lidmaatschapsjaren

Begin van het jaar is het een traditie om in een ontspannen sfeer, te midden van onze vele vrijwilligers, ook de jubilarissen in het zonnetje te zetten. Dit jaar 75 jaar aan lidmaatschapsjaren.

Judoclub Made eerde aan het begin van het jaar Adry Haanskorf, Robin Vera en Twan van Gils. Allen zeer betrokken bij het wel en wee van Judoclub Made.

Adry Haanskorf vanwege haar verdienste op Fitness gebied. Al 25 jaar actief in deze sport bij Judoclub Made. Nog steeds met veel plezier neem ik deel aan deze sport, aldus Adry. Zeker voor mij zo vlak bij mijn huis een zeer welkome vrijetijdsbesteding.

Ook de felicitaties voor Robin Vera en Twan van Gils, verbonden aan de Judo. Nog steeds actief op vrijdagavond op de tatami (judomat). Hoewel de een wat vaker dan de ander maar toch. Heren ook jullie proficiat. Bestuur en leraren zijn er trots op deze leden in ons midden te hebben.

Hulde aan de 25 jarige jubilarissen Judoclub Made