Dit jaar doen we voor het eerst mee aan de Grote Club Actie. En dit kunnen we alleen als jullie ook meedoen!  Op deze pagina staan allerlei instructies over hoe te verkopen en waar je aan moet denken. Alle kleine beetjes helpen! Vertel duidelijk dat je verkoopt voor jouw club en  leg uit dat het geld gaat naar nieuwe materialen en het weer opbouwen van de club na de lange Corona-stop.

Alle jeugd tot en met 11 jaar heeft een eigen boekje ontvangen met daarop een QR-code. Dat leidt naar een eigen pagina. Alle leden van12 jaar en ouder kunnen gebruik maken van ‘blanco’ verkoopboekjes of de online verkooppagina van onze club.

Hieronder vinden jullie de brieven die uitleggen hoe het werkt.

Video-instructie

Uitleg met persoonlijke QR-code (voor onze leden tot en met 11 jaar)

Uitleg van het boekje zonder persoonlijke QR-code

Uitleg Superloten!!!

Heb je vragen of lukt iets niet, stuur dan gerust een berichtje naar info@judoclubmade.nl!