De afgelopen 2 zaterdagen heeft een kleine, maar enthousiaste club, vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken om de dojo weer extra op te frissen voor het nieuwe seizoen. Zonder hulp van vrijwilligers is het echt ontzettend lastig om de club goed te laten lopen. En of het nu gaat om de grote schoonmaak, de kantinebezetting, het schrijven van een stukje voor de site of voor de huis-aan-huiskrant, de wekelijkse schoonmaak, ondersteuning bij wedstrijden en activiteiten, overal zijn helpende handjes nodig.

We zijn Antoinette, Helga, Ad, Gerard, Toon en Nel, Rohan, Levi en Reimar heel dankbaar dat ze ons hebben geholpen.

Wil je meer weten over hoe je jouw club kunt helpen als vrijwilliger? Stuur dan gerust een mailtje naar estherkuijpers@judoclubmade.nl!

Groetjes,

Esther Kuijpers en Astrid Segeren

Grote schoonmaak weer gedaan!