Jawel, we doen gewoon nog een keer mee. Vorig jaar hebben we ons streefbedrag behaald en ook dit jaar hopen we weer zo’n mooi bedrag te kunnen bijschrijven op ons spaarplan voor de matten. En we willen ook graag een beetje gebruiken om de leuke activiteiten voor onze leden te kunnen blijven organiseren.

Je kunt echt heel makkelijk meehelpen. Hoe? De jeugd kan gebruik maken van de qr-codes op naam (beschikbaar in de dojo) om loten te verkopen. Ook op de ‘ouderwetse’ manier van het boekje invullen kan het nog. Je kunt echter ook via Whatsapp de link van onze verkooppagina met familie en vrienden delen. Dat gaat snel! Zij kunnen dan, via onze speciale verkooppagina op de site van Grote Clubactie, direct loten kopen voor onze club. De links om te delen zijn:

Steun Stichting Judo Made – Grote Clubactie

Steun Stichting Judo Made met een Superlot – Grote Clubactie

Een lot kost € 3,-, waarvan € 2,40 direct naar onze spaarplannen gaat! Een Superlot kost € 150,-. Misschien wil het bedrijf waar jij werkt wel zo’n lot van jou kopen? Of misschien voor je eigen bedrijf? Wie weet win je wel de Masita teamprijs!

Meer informatie staat op onze speciale actiepagina: www.judoclubmade.nl/groteclubactie. Natuurlijk kun je ook informatie vinden op de site van Grote Clubactie zelf!

Alvast veel succes met de verkoop! Je kunt verkopen van 24 september tot en met 18 november.

Grote Clubactie