De Corona-tijd heeft voor de vereniging heel wat gevolgen gehad. Geen leden in onze dojo, aanpassing van de lessen…en ontdekken dat het snel bereiken van al onze leden niet altijd zo eenvoudig is als je zou denken. Dus bij deze een oproep om ons een handje te helpen:

• Zorg dat je gegevens zoals email en telefoonnummer up-to-date zijn bij onze ledenadministratie
  • Zorg dat, zeker in het geval van hotmailadressen, ons mailadres …@judoclubmade.nl in het adressenboek wordt opgenomen of als veilige afzender wordt benoemd. Zo komen we niet in de spammap terecht.
  • Zorg dat je mailbox niet vol raak, want ook dan komen berichten van de club niet aan.

Weet je niet zeker of jouw gegevens nog up-to-date zijn? Stuur dan een mailtje met alle juiste informatie naar ledenadministratie@judoclubmade.nl.

Graag uw aandacht voor….