Bij Judoclub Made werken we met seizoenen. In september start voor ons een nieuw seizoen. Dat betekent traditioneel ons jaarlijkse kamp voor de jeugd! Ook ons wedstrijdseizoen is weer gestart, net als de lessen, met her en der wat wijzigingen. Daarnaast heeft het bestuur al haar leden uitgenodigd om op 12 oktober aanstaande naar een ledenvergadering te komen. Kortom, we zijn goed van start!

De jongste jeugd van onze club kon afgelopen weekend hun lol op in kamphuis ’t Kraanven in Loon op Zand. Alle deelnemers werden omgeturnd tot superhelden en werden uitgedaagd voor allerlei sportieve activiteiten. Van zeskamp, tot vragen beantwoorden met glowstick, van bonte avond tot survival. Alles kwam voorbij en aan alles werd enthousiast meegedaan.

Dankzij de aanwezige vrijwilligers werden de kinderen getrakteerd op vermaak, pannenkoeken, wraps, nog veel meer lekkers en een hoop gezelligheid. ’s Avonds genieten bij het kampvuur en kletsen en lol maken. Natuurlijk ook een dikke dank je wel aan alle kids die er zo’n gezellig kamp van hebben gemaakt!

In Haarlem werd er serieuzer gewerkt. Ilse Vissers stapte als enige van onze wedstrijdjudoka’s de mat op. Helaas moet ze soms goed zoeken om toernooien te vinden met tegenstanders. Bij het Top Judo Toernooi te Haarlem vond ze die wel. Gecoacht door haar eigen vader en de ons bekende trainer Marcel stonden Ilse pittige potjes te wachten. Door goed te strijden en een inzet van de tegenstander om te zetten in een wazari voor haar, wist Ilse een prachtige zilveren medaille te behalen. Gefeliciteerd Ilse! Ook jij dus goed van start dit seizoen.

Alle lessen zijn weer gestart en inmiddels hebben we ook weer proeflessers mogen ontvangen. Altijd leuk! We hebben wel wat wijzigingen in ons rooster wat betekent dat we op dinsdagavond niet langer twee judogroepen draaien en op woensdagavond een alternatief programma aanbieden voor de oude groepslessen. In de, hopelijk niet al te verre toekomst, hopen we nieuwe dingen aan te kunnen bieden! Net als andere verenigingen kampen ook wij met een ‘personeelstekort’. Ben jij iemand die een superleuke, laagdrempelige groepsles kan verzorgen? Meld je gerust! Heb je tijd over en wil je graag een handje helpen? Ook dan horen we graag van je.

Net als anderen in Nederland merkt Judoclub Made ook de gevolgen van corona en hebben we zorgen voor de nabije toekomst door stijgende kosten en toenemende personeelstekorten. Het bestuur van Judoclub Made organiseert daarom een ledenvergadering. Na een periode waarin direct contact met leden toch wel moeilijk was, willen ze nu heel graag met hun achterban in gesprek. Wat leeft er bij de leden? Maar ook, wat vinden de leden van de plannen van het bestuur? Sporten doe je samen! Een club besturen dus ook. Alle leden zijn welkom op 12 oktober in de dojo om 20.00 uur. Voor de organisatie van de avond is het fijn als van tevoren wordt aangemeld. Dit kan makkelijk via info@judoclubmade.nl

Nieuwe seizoen voor Judoclub Made weer goed van start