Voor ons allemaal is de Coronacrisis een vreemde tijd. Helaas kunnen we binnen onze vereniging geen activiteiten ondernemen waarbij we gezellig samenzijn. Samen sporten en elkaar ontmoeten is voorlopig onmogelijk geworden. De activiteitencommissie heeft daarom een kleine vervangende activiteit bedacht: een fotopuzzeltocht!  Het is nadrukkelijk de bedoeling dat je deze tocht alleen of samen met je gezinsleden uitvoert. Wij denken dat het een mooie wandeling kan opleveren door ons dorp. Verder roepen we jullie op om te allen tijde de corona richtlijnen te respecteren en de anderhalve meter maatregel te hanteren.

Deze activiteit kun je uitvoeren op een zelfgekozen moment vanaf 24 april tot en met 6 mei. Hieronder vind je de instructie voor de puzzeltocht zoals je die in de mail hebt ontvangen nog een keer.

De uitslag en de bijbehorende foto kun je insturen naar activiteiten@judoclubmade.nl.

Wij hopen natuurlijk op veel deelnemers en leuke actiefoto’s die we via facebook mogen delen naar aanleiding van jullie deelname.

Veel plezier.

De Activiteitencommissie van Judoclub Made

Hoe werkt de tocht?

Bij elke foto vind je een aanwijzing over de straat waarin de foto genomen is. Het antwoord op de vraag verwijst naar een deel van de straatnaam.
Ben je aangekomen in de straat dan zoek je het huis wat op de foto staat.
Noteer de letter die je achter het raam van het huis geplakt ziet staan.
Vorm van de gevonden letters een zin. Stuur de oplossing in naar activiteiten@judoclubmade.nl Let op stuur ook de foto mee die je onderweg hebt gemaakt. Je mag zelf weten bij welke foto je start.

Klik hier voor de foto’s.

Insturen kan tot 6 Mei, de week daarna maken we de winnaar van de puzzeltocht bekend via de Facebookpagina en het Instagramaccount van Judoclub Made. Veel plezier!

Foto puzzeltocht!