Op zaterdagavond 21 januari organiseerde Judoclub Made voor het eerst een pubquiz voor alle leden boven de 18 jaar.

Na een stevige lobby was het gelukt om 6 mooie teams samen te stellen die streden onder creatieve namen zoals Team Happy, Team WOC, Team Jupiler, Team Verschuren, Team 50+ en Team Bokito.
De organisatoren Bram, Martijn en Christian hadden een hele mooie en goed uitgewerkte quiz in elkaar gezet die voor iedereen goed te volgen was via de Powerpoint presentatie. In 3 rondes met in totaal 8 categorieën konden punten verzameld worden. De categorieën waren onder andere: Made, sport algemeen, judo, rekenen, film en muziek.

Na een bloedstollende strijd kwam het jonge team van de wedstrijdorganisatie, Team WOC, als winnende team uit de bus. Ze wonnen een weekend met gratis drank en waren natuurlijk beretrots! Het was een gemoedelijk en vooral gezellig samenzijn met z’n allen wat de clubbanden weer versterkt heeft.

Wij hopen volgend jaar op een nog grotere opkomst, maar dit moet geen probleem zijn gezien de vele enthousiaste reacties die de organisatie mocht ontvangen.

Klik op de foto voor nog meer leuke foto’s !

Eerste Judoclub Made Pubquiz een succes!