Sanne Kegge weer op de 1e plek

Mooie podiumplaatsen voor onze A selectie judoka’s

Coach Jenny heeft een druk weekend achter de rug. Zaterdag was ze aanwezig met de judoka’s onder 12 jaar en zondag met de judoka’s onder 18 jaar.

Zaterdag begon al vroeg. Naut Bello was weer goed op stoom en won al zijn wedstrijden dus voor hem een mooie eerste plaats. Maarten van Oosterhout haalde een mooie tweede plaats. Hij heeft goed gejudood maar in de finale helaas al snel in een houdgreep gekomen dus verloren. Semena Trimbach is derde geworden. Zeer onterecht verloren op beslissing. Constant aangevallen en dan toch op beslissing verloren. Heel jammer, maar knap van haar om daarna toch nog een mooie wedstrijd te draaien voor de derde plaats. Tyn van Rosmalen en Jelmer Moerenhout geen prijs maar zeker niet minder goed gejudood. Ook zij hebben mooie punten laten zien.

Zondag op stap met de oudere judoka’s. Watchik Grigorjan begon de judodag. Hij liet zeer mooi judo zien. Twee gewonnen twee verloren geen prijs maar weer een stapje dichter bij een podiumplek. Marit Visschers heeft al haar wedstrijden gewonnen dus eerste. Sanne Kegge had een hele goede dag en liet mooi judo zien al haar wedstrijden gewonnen dus ook voor haar een eerste plaats. Luke van Drongelen was ook heel dicht bij maar verloor de finale dus voor hem een tweede plaats

Yousra Hider was de laatste en ik denk de zenuwachtigste die voor onze clubs in de prijzen viel. Voor haar ook een verdiende eerste plaats. Verder deden Sem Zijlmans, Deborah Eckhard, Jerom van Wijnen, Emil Kragh-Hansen en Kaya Galle ook mee. Deze judoka’s behaalden geen prijs maar ook deze toppers hebben niet minder goed gedraaid.

Al met al weer een fantastisch weekend voor de coach en ik hoop ook voor de judoka’s. Super dat jullie er allemaal weer waren en ook super dat jullie ouders er bij waren, want het was voor sommigen van jullie weer een lange zit. Tot a.s. zondag in Breda. En veel plezier voor de judoka’s die bij Haragei de clinic gaan volgen.

Jullie coach Jenny.

Druk judo weekend in Sint Oedenrode