Madese judoka’s vieren 2e paasdag op de mat.

IMG_20160328_193332

Tweede paasdag trokken 16 judoka’s van Judoclub Made naar Oosterhout voor de 23e Baronie Arashi Cup. Dit is een mooi toernooi voor zowel beginnende als wat meer ervaren judoka’s. Dus ook de judoka’s uit het samenwerkingsverband tussen Zevenbergen, Made en Terheijden konden hun kunnen laten zien.

Voor sommige minder ervaren judoka’s betekende dat het soms wat heftiger was dan ze gewend waren. Anderen ontdekten dat ze al prima hun mannetje stonden. En ook dit toernooi liet weer zien hoe goed er onderling met elkaar wordt omgegaan. Een schouderklop, woorden van troost, aanmoedigingen…de judoka’s staan op deze dag niet alleen tegenover elkaar op de mat, maar helpen elkaar ook.

De resultaten waren als volgt:

1e plaats en kampioen: Tyn van Rosmalen, Rohan v/d Wolf, Matz van Haren, Robin van de Stelt, Renzo Rademakers, Yorrick v/d Wolf, Diego van Rosmalen en Sanne Kegge.

2e plaats: Cris van Oosterhout, Onno Busch, Jelmer Moerenhout, Tristan de Wit, Lex van Rijthoven, Bente de Wit.

3e plaats: Maarten van Oosterhout en Kjell Cornelis.

Op zondag 3 april aanstaande staat een deel van deze judoka’s al weer op de mat in Zevenbergen. Daar is dan het volgende 500 punten toernooi. Het andere deel gaat hun kansen beproeven op het Judotoernooi Geldrop.

 

Alle judoka’s weer van harte gefeliciteerd met de behaalde resultaten!

Druk bezocht paastoernooi in Oosterhout

Je zou ook interesse kunnen hebben in