De regels zoals deze gelden voor de aanpak van Corona zijn inmiddels wel bekend. Wat betekent het echter concreet voor onze club? Hieronder zo duidelijk en eenvoudig mogelijk een overzicht:

• We kunnen geen activiteiten in onze dojo aanbieden.
  • Bepaalde vaste lasten voor de dojo lopen door, net als onderhoud (denk ook aan bijvoorbeeld legionella bestrijding)
  • We kunnen geen contactsporten aanbieden aan leden ouder dan 27 jaar.
  • We hebben alternatieve lessen voor onze jeugd en voor volwassenen.
  • Niet voor alle trainers en leden zijn de alternatieve even geschikt.
  • De informele gesprekjes in de kantine worden gemist.
  • De korte afstand van onze leden tot onze club is noodgedwongen nu wat groter.

Wat proberen we te doen?

• We proberen de dojo startklaar te houden voor als we weer wel mogen!
  • We proberen creatief met alternatieve lessen en activiteiten om te gaan om onze leden te bieden wat ze verdienen.
  • We houden onze oren en ogen open voor jullie en staan klaar om vragen te beantwoorden via info@judoclubmade.nl of bestuur@judoclubmade.nl.
  • We volgen het nieuws en proberen binnen de regels te verruimen waar we kunnen.
  • We proberen onze leden te bereiken via deze site, social media, email en post.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste wijzingen rondom Corona dan is de site van de overheid de beste plaats www.rivm.nl