Ondanks alle versoepelingen blijft, ook bij Judoclub Made, het devies: gebruik het gezonde verstand. Onze club kent leden van 5 jaar tot 80+ en dat betekent dat we rekening houden met elkaar. Zoals bekend geldt dan ook: blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten, koorts en hoesten. Kom met schone handen naar de training. Voorlopig is de dojo nog gesloten. Wel werken we achter de schermen aan de mogelijke heropening op 1 juli aanstaande.

Alternatieve trainingen:

Inmiddels zijn er van maandag tot en met zaterdag alternatieve trainingen. En vanaf maandag 1 juni treden de versoepelingen in van het RIVM. Dit betekent ook weer dat de lessen anders ingekleed zullen worden. Zo mogen alle leden tot en met 18 jaar nu in de buitenlucht weer gaan judo├źn!

Klik hier voor het schema van alle alternatieve lessen: alternatief rooster

Spelregels alternatieve trainingen

Kom in sportieve kleding. Het judopak is niet nodig. Ouders mogen niet blijven kijken en uiteraard: houd gepaste afstand.

Protocollen

Klik op de links hieronder voor de verschillende protocollen:

Voor sporters

Voor ouders

Voor trainers

Landelijk

De meest actuele informatie rondom het Corona-virus vindt u op de site van het RIVM: www.rivm.nl

Van het bestuur:

Laten we beginnen met te melden dat we jullie missen! Besturen in deze tijd is niet het ideaalplaatje. We zijn ons ervan bewust dat de Corona-crisis bij velen van jullie vragen oproepen. Schroom niet om deze te stellen! Dat kan eenvoudig via het mailadres info@judoclubmade.nl of door een berichtje te sturen naar bestuur@judoclubmade.nl. Je mag ook een berichtje sturen via instagram of social media.