Semena Trimbach klaar voor het grote werk

Zaterdag 17 december ging coach Dennis Keijzers al vroeg op pad naar het topjudotoernooi van de Haarlemmermeer in Hoofddorp met enkele toppers van de combinatie Judoclub Made/Haragei.

Sanne Kegge mocht al om 06:30 wegrijden om op tijd te komen. Ze ging voortvarend van start met een mooie overwinning. Helaas was het podium in deze enorme poule net niet bereikbaar.

De volgende toppers waren de goede vrienden Maarten van Oosterhout en Jelmer Moerenhout. Maarten had voornamelijk wat pech met niet te volgen scheidsrechterlijke beslissingen.
Jelmer was erg goed op dreef en verloor nipt de strijd om de bronzen plak na een wedstrijd die zonder punten eindigde.

Semena Trimbach heeft weer laten zien klaar te zijn voor de categorie -15 waar ze, net als Maarten en Jelmer, vanaf januari in uitkomt. Het schijnt dat de mat in Hoofddorp nog steeds natrilt van de ippon in de eerste ronde. Na een beheerste en makkelijke overwinning in de tweede ronde volgde een spannende finale die ook door Semena werd gewonnen.

Combinatie Judoclub Made/Haragei aanwezig op toptoernooi