Beste Judoka’s en Ouders,

VERLENGDE INSCHRIJVING tot zondagavond 6 december 2015

Zondag 20 december 2015 worden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Judoclub Made georganiseerd. Dit toernooi zal plaats vinden in onze dojo de “Duinpan” aan de Romboutsstraat 78 te Made.

In een aangename sfeer gaan we deze dag met alle leden strijden om de vele titels verdeeld naar leeftijd, geslacht en gewicht. We gaan er daarom ook van uit dat alle judoka’s weer mee doen aan dit evenement. Je kunt jezelf bij voorkeur inschrijven via onze inschrijfwebsite. Ga hiervoor naar: http://sites.google.com/site/clubkampioenschappenjcm

Op deze manier ontvangen wij direct alle nodige gegevens van jullie. De inschrijflink vind je ook op de website van Judoclub Made.

Op de inschrijf site vul je de gevraagde gegevens via het digitale formulier correct in en druk je op de knop indienen. Na een digitale inschrijving krijg je binnen één week de bevestiging dat deze in goede orde ontvangen is.

Indien je niet in de gelegenheid bent jezelf via de inschrijflink in te schrijven, Is het ook mogelijk het papieren inschrijfstrookje te gebruiken. Deze kunnen ingevuld ingeleverd worden in de brievenbus aan de rechter kant van de bar.

Voor een goede organisatie is het belangrijk dat uw inschrijving uiterlijk zondag 6 december binnen is.

Over de juiste aanvangstijden krijgen alle Judoka’s nog bericht via de lessen of e-mail bij een digitale inschrijving.

Namens de Wedstrijd Organisatie Commissie,

Judoclub Made

Club Kampioenschap Judo 2015

Hierlangs afknippen ” ———————————————————————————————

Ja, ik doe mee aan de clubkampioenschappen judo op 20 december 2015.

Voornaam: ___________________________           Achternaam: ______________________________

Jongen/meisje*        Nieuw lid scholenactie: Ja/Nee*    Kleur band: _____________________________

Geboortejaar: ___________________                        Juiste Gewicht: __________ kg

E-mailadres: ________________________________________________________________________

Telefoonnummer: ___________________________________________

Zo spoedig mogelijk inleveren, toch zeker uiterlijk 30 november 2015

* Doorstrepen wat niet van toepassing is.

Club Kampioenschappen Judo 20 december. Doe mee