Beste Jiu-Jitsuka’s en Ouders.

VERLENGDE INSCHRIJVING tot zondagavond 6 december 2015

Zondag 20 december 2015 worden de jaarlijkse clubkampioenschappen van Judoclub Made georganiseerd. Dit toernooi zal plaats vinden in onze dojo de “Duinpan” aan de Romboutsstraat 78 te Made.

Je kunt jezelf bij voorkeur inschrijven via onze inschrijfwebsite. Ga hiervoor naar:

In een aangename sfeer gaan we deze dag met alle leden strijden om de vele titels. We gaan er daarom ook van uit dat alle Jiu-Jitsuka’s weer mee doen aan dit evenement. Je kunt deelnemen in de categorie Duo-games.

Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan we in overleg met de trainers poules indelen. We zullen hierbij indelen op basis van leeftijd en ervaring om een goede verdeling te maken tussen de gevorderde en beginnende Jiu-Jitsuka’s. Vorm daarom een Duo-team van 2 deelnemers.

Indien je niet in de gelegenheid bent jezelf via de inschrijflink in te schrijven, Is het ook mogelijk het papieren inschrijfstrookje te gebruiken. Deze kunnen ingevuld ingeleverd worden in de brievenbus aan de rechter kant van de bar.

Voor een goede organisatie is het belangrijk dat uw inschrijving uiterlijk zondag 6 december 2015 binnen is. Over de juiste aanvangstijden krijgen alle Jiu-Jitsuka’s nog bericht.

Namens Wedstrijd Organisatie Commissie,

Judoclub Made

Hierlangs afknippen ” ———————————————————————————————

Ja, wij doe mee aan de clubkampioenschappen Duo-games op 20 december 2015.

Naam team lid 1:____________________________________________________________________

Jongen/meisje*       Geboortejaar: _______________________ Kleur band:_____________________

Telefoonnummer: ___________________________________________________________________

E-mailadres: ________________________________________________________________________

Naam team lid 2:____________________________________________________________________

Zo spoedig mogelijk inleveren, toch zeker uiterlijk 30 november 2015

* Doorstrepen wat niet van toepassing is.

Club Kampioenschap Jitsu Duo 2015

Club Kampioenschappen Jiu-Jitsu, Duo Games 20 december. Schrijf je in!