Gezelligheid en sportiviteit kennen geen (leef)tijd

Allround kampioenen Devin van Gils, Ilse Vissers, Maurice Peemen en Fenna Koijen

Traditiegetrouw organiseert Judoclub Made haar clubkampioenschappen in december. Afgelopen weekend konden alle judoka’s van klein tot groot weer heerlijk met en tegen elkaar strijden. Want de clubkampioenschappen gaan niet alleen om winnen! Zo zijn er de duogames, waarbij je in teams samen werkt aan mooie en snelle worpen. En zijn er de technische kampioenschappen voor senioren, waarbij gestreden wordt op technische vaardigheden in plaats van een wedstrijd op de mat.

Tijdens deze kampioenschappen komt de ware aard van Judoclub Made naar boven. Ja we hebben een mooie groep judoka’s. Maar we hebben vooral ook één grote familie, plezier en een groot hart voor sport!

Kampioenschappen zouden echter geen kampioenschappen zijn als er niet prijzen werden gewonnen.

Technisch kampioen bij de senioren zijn geworden: Budi Loonen en Mark van der Sanden. Op de voet gevolgd door Evert Ooijens en Gerard Thijsen

Allround clubkampioen zijn geworden Ilse Vissers bij de meisjes en Devin van Gils bij de heren.

Bij  de duogames, waarbij judoka’s in teams met elkaar strijden zijn kampioenen geworden: het duo Tyn van Rosmalen en Sebas Bol en het duo Marijn en Silke Moerenhout.

In verschillende tijdsblokken streden onze leden met elkaar om de titel van clubkampioen te winnen met eigen leeftijdsgenootjes. En wat verdienen alle deelnemers het toch om genoemd te worden! Zeker als je, zoals best veel van onze jongere judoka’s, voor de eerste keer meedoet met een wedstrijd. Maar dan zou dit stukje heel lang worden. Gelukkig zijn alle foto’s binnenkort te zien op de website. Daar kunnen we dan nog een keer nagenieten van deze mooie dag.

Natuurlijk mogen de kampioenen nog wel even genoemd worden. Clubkampioenen van het jaar 2019 zijn geworden: Mado van der Vorst, Tiedo Kruysifix, Teun van Laerhoven, Isak Pols, Silke Moerenhout, Aart Kuijpers, Seven Butseesee, Sebas Bol, Fenna Koijen, Yorick van der Wolf, Diego van Rosmalen en Devin van Gils.

De foto’s van de clubkampioenschappen kun je hier terugvinden en dit zijn de volledige uitslagen.

Alle vrijwilligers bedankt voor jullie inzet op deze mooie, gezellige sportieve afsluiter van 2019. Nog een week en dan begint de kerstvakantie. De lessen komen tijdens de vakantie te vervallen. Graag zien we jullie na de vakantie weer terug op de mat!

Clubkampioenschappen 2019