Na een periode van rust rondom de kerstvakantie is het weer gelukt om de buitenlessen te gaan organiseren. Zo kunnenjullie weer gaan sporten. Natuurlijk gelden ook nu weer de bekende regels:

• Bij verkoudheid, hoesten en koorts blijf thuis.
  • Kom in sportkleding naar de locatie en ga direct na de training weer naar huis.
  • Ouders houden de juiste afstand en blijven niet wachten bij de locatie.
  • De dojo is nog gesloten.

De volgende lessen zijn beschikbaar (deze lijst kan in de komende tijd nog worden aangepast):

• Maandag 17.00 – 18.00 uur:
    Alle jeugd die normaal ook maandag traint (beide groepen) en de dinsdagavond groep van juf Esther.  Verzamelen bij de dojo.
  • Maandag 19.00 – 20.00 uur:
    Jiu-jitsu bootcamp (o.a. voor de jeugd- jiu jitsuka’s en geïnteresseerde jeugd). Geen jiu jitsu pakken! Verzamelen bij zwembad De Randoet.
  • Dinsdag 17.00 – 18.00 uur:
    Alle jeugd die normaal op maandag en dinsdagavond traint. Verzamelen bij de dojo.
  • Dinsdag 18.00 – 19.00 uur:
    Bootcamp voor wedstrijdjudoka’s door trainer Maarten. Verzamelen bij de dojo.
  • Dinsdag 19.00 – 20.30 uur:
    Bootcamp voor volwassenen door Made door trainer Paul. Vertrek in 2-tallen vanaf dojo. Je krijgt een papier met instructies mee. Tip: trek reflecterende kleding aan!
  • Woensdag 19.00 – 20.00 uur:
    Zoom-les Tai Chi. Link op aanvraag via info@judoclubmade.nl.
  • Woensdag 19.30 – 20.30 uur:
  • Vrijdag 18.00 – 19.00 uur:
    Jeugd judo wedstrijdtraining tot en met -18. Verzamelen bij de dojo.
  • Zaterdag 10.00 – 11.00 uur:
    Jeugd judo training 8 – 12 jaar. Verzamelen bij de dojo.
  • Zaterdag 11.00 – 12.00 uur:
    Jeugd judo training 4 – 7 jaar. Verzamelen bij de dojo.

We hopen stap voor stap weer diverse lessen aan te bieden voor al onze leden. Kijk dus regelmatig op deze site en onze social media voor de laatste informatie. Wanneer Buitenradar voor de gehele training regen aangeeft gaan de jeugd judo trainingen niet door. Check dit vooraf aan de training! Bij een beetje regel of regen gedurende een korte periode zal er wel training zijn. Help ons door ook medesporters hier op te wijzen!