De kinderen van Judoclub Made stonden in de haven van Drimmelen al vroeg klaar om lekker twee dagen mee te gaan voor de Biesbosch nacht. Toen iedereen er was vertrokken we eindelijk naar de Biesbosch.

We gingen met drie bootjes weg. Onderweg naar de Biesbosch hadden we nog even met elkaar gekletst en het werd steeds gezelliger. Eenmaal in de Biesbosch aangekomen gingen we al snel het riet plat stampen want daar konden onze tenten dan op staan. We waren al snel klaar met de tenten op zetten.

We hadden natuurlijk ook hout nodig voor het kampvuur voor in de avond dus we gingen al snel nadat we klaar waren met de tenten gelijk naar hout en stenen zoeken voor het kampvuur. Nadat we dan eindelijk klaar waren gingen we lekker even zwemmen want het was heel erg warm die dag (26 graden). Na het lekkere zwemmen gingen we sprokkelhout takken halen in het bos (en we hadden er echt heel erg veel). Die takken gebruikten we om deeg aan te hangen en als dat deeg dan warm wordt boven het vuur kan je het er zo af schuiven en er een knakworstje tussen doen (heerlijk broodje worst).

Na het eten gingen een paar kinderen hout hakken met de begeleiding (Jan en Christian) en de rest ging met de andere begeleiding (Gerard en Mario) het toilet maken. We gingen daarna lekker met zijn allen het eten al vast klaar maken voor in de avond. Terwijl het eten op stond gingen de kinderen nog even lekker spelen in de bossen. Al snel was het eten klaar en gingen we lekker met zijn allen eten en we aten bami en het was super lekker. Nadat het eten op was gingen we met zijn allen nog even praten bij het kampvuur en het werd steeds later en later, rond 21:45 ging iedereen nog even een marshmallow boven het vuur grillen. Iedereen ging al snel slapen!!

De volgende ochtend hadden we eerst lekker even uitgeslapen. Toen iedereen wakker was gingen we aan het ontbijt beginnen en we hadden lekker een eitje op de boterhammen. Daarna gingen we langzaam de tenten al weer opruimen (wat waren het weer twee gezellige en leuke dagen met zijn allen in de Biesbosch).

En we varen weer langzaam terug richting Drimmelen!!

Hier vindt je het fotoalbum van de Biesbosch nacht 2016!

Biesbosch nacht 2016

Je zou ook interesse kunnen hebben in