Een groepsfoto van onze deelnemers in de categorie 7 en 8 jaar.

Na de lange stop door Corona was zondag 27 maart de aftrap van de 500 punten toernooien in Breda. Deze toernooien voor beginnende judoka’s zijn een mooie manier om op een gezellige manier kennis te maken met judowedstrijden. Judoclub Made werd vertegenwoordigd door maar liefst negentien judoka’s! En dan kan het natuurlijk niet anders dan dat er prijzen verdiend worden.

Zenuwen waren er wel! Zeker bij de echte ‘nieuwelingen’ die voor het eerst een wedstrijd gingen doen. Maar deze negentien kanjers zijn weer een heel mooie vertegenwoordiging van onze club geweest. Wat een mooie partijtjes hebben ze laten zien! Het was voor de aanwezige coaches een plezier om deze judoka’s te begeleiden.

De uitslagen van de wedstrijden waren:

1e plaats: Thomas Vissers, Siem Akkermans, Marijn Moerenhout en Tido Kruysifix.

2e plaats:  Silke Moerenhout

3e plaats: Lelie Sophie Lagrouw, Noor de Jong, Lieve van der Vorst, Tim Hillen en Rinus Vermeulen.

4e plaats: Noah Schildwacht, Tess van Uren, Daan van den Heikant, Mado van der Vorst, Tygo Huitema en Bart van Heijnen.

Spannend dat wachten voor je de mat op mag! Gelukkig stonden daar coaches Marcel en Ilse om te helpen.

Ippon van de dag was voor Marijn Moerenhout. Die wist zijn tegenstander op een prachtige manier te werpen. En de blijheid van Rinus met zijn derde plaats laat maar zien dat winnen echt niet altijd betekent dat je eerste hoeft te worden. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie resultaten! En natuurlijk op naar de volgende kans op punten. Het volgende 500 punten toernooi staat alweer gepland: 2e Paasdag in Oosterhout. Wie gaat er dan weer extra punten verdienen voor in zijn paspoort?

Wil jij jouw plezier delen met vriendjes? Vraag dan de trainers gerust om een vriendenkaartje om mee te nemen en uit te delen!

Podiumfoto’s zijn te zien via de link op onze startpagina.

Beginnende judoka’s starten goed in Breda