Judoclub Made trots op judoka’s

Bas Raats en Thomas Vennik behaalden begin juli beiden hun zwarte band judo. Een mooi resultaat na hard trainen in de afgelopen periode.

Bas deed examen bij commissie 4, die bestond uit voorzitter Peter Tummers, geassisteerd door Jeerd vd Put, Gunther Kozak en Olaf van Geel. Het examen van Bas liep perfect. De judotechnieken waren fraai uitgevoerd.
Trainer en coach Bert Wijkman vernam later van de commissie dat het examen goed liep. Perfecte judo technieken en zeer hoge cijfers naar het oordeel van de commissie. Bert is extra trots op zijn pupil die al vanaf 6 jaar bij hem traint. “Na een toch wel heftige blessure is het een extra voldoening dat die zwarte band alsnog in Bas zijn bezit is gekomen” aldus Bert Wijkman.

Ook Thomas heeft het examen goed gedaan. Hij was wel wat zenuwachtig maar ja wat dacht je, het is wel een zwarte band examen, de druk is dan extra hoog. De inzet van Devin was meer dan OK en met een goede judo instelling is gebleken dat het er dan tijdens een examen ook gewoon uitkomt.
De Commissie van Thomas  bestond uit voorzitter Cor vd Heijden en mede commissie leden Erik Faas, Rens van Stigt en Antoon Verblack.

Een mooie dag voor de judoka’s van Judoclub Made.  Bas en Thomas nogmaals PROFICIAT namens bestuur, leraren en je mede judoka’s.

Bas Raats en Thomas Vennik beiden 1-ste dan judo