De situatie rondom het Corona-virus maakt het voor ons bijzonder lastig om evenementen te organiseren. Grote groepen mensen mogen niet samenkomen. Dat betekent ook dat we geen zaal vol ouders en familieleden mogen uitnodigen die vol trots het examen van hun kinderen kunnen bijwonen. Het gevolg is dat de bandenexamens helaas niet op zaterdag plaatsvinden, maar tijdens de lessen.

Tijdens de eerste golf van Corona konden we de bandenexamens ook niet organiseren. Echter, we vinden als vereniging het bandenexamen wel belangrijk! Vandaar dat we besloten ze nu tijdens de lessen te organiseren. De judoka’s en jiu jitsuka’s laten dan hun examen zien aan hun groepsgenoten.

Natuurlijk is deze manier van examens afnemen tijdelijk. We zijn voornemens om volgend jaar weer de reguliere examens te organiseren. Voor nu is dit examen in de lessen het veiligste alternatief en zo krijgt uw zoon of dochter toch zijn of haar diploma met een nieuwe band. Helaas kan u als ouder tijdens dit examen niet mee kijken. We begrijpen dat dit vervelend is, toch hopen we op uw begrip.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze uiteraard stellen via info@judoclubmade.nl!

Bandexamens verplaatst naar de lessen