Beste leden, collega sportverenigingen, vrijwilligers en alle andere betrokkenen,

Zoals u normaal van ons gewend ben ontvangt u begin juni informatie over het Amerhaltoernooi, zo ook weer dit jaar.

Helaas is de informatie in verband met het coronavirus dit jaar anders dan u en zeker wij gehoopt hadden. Tot onze spijt hebben wij besloten het Amerhaltoernooi 2020 dit jaar te annuleren.

Gezien de huidige maatregelen omtrent het coronavirus en de verwachte situatie in september, hebben wij in goed overleg met de locatie, het bestuur en de Judobond als wedstrijdorganisatie van Judoclub Made besloten om dit jaar geen toernooi te organiseren.

In onze optiek is dit ook de juiste keuze voor uw judoka’s, omdat een groot deel van onze doelgroep nog niet op volle kracht heeft kunnen trainen en daardoor ook blessure gevoeliger is. Iets wat wij natuurlijk willen voorkomen.

Wij hopen op uw begrip voor het genomen besluit en hopen u en uw judoka’s graag te zien tijdens de 2021 editie van ons toernooi.

Met vriendelijke groet,

Rick van Fessem

Wedstrijd Organisatie Commissie

Judoclub Made