In verband met de maatregelen rondom het Corona-virus organiseert Judoclub Made alternatieve lessen. Deze lessen bestaan uit hardlopen diverse oefeningen. Natuurlijk alles onder de richtlijnen van het RIVM. Op deze pagina publiceren we de tijden en leraren van de alternatieve lessen. Deze lessen gaan per direct in!

LET OP:

Kom je voor de eerste keer naar één van de alternatieve trainingen? Meld je dan aan via estherkuijpers@judoclubmade.nl o.v.v. je naam, je telefoonnummer en welke les en welke leraar. Waarom? Zo kunnen we gaan bijhouden of groepen niet te groot worden! Daarnaast willen we voor al onze alternatieve lessen gaan werken met Whatsappgroepen. Dit is een snelle manier van communiceren waarmee je wijzigingen snel kunt doorgeven, maar ook wanneer je wel of niet kunt komen en of je misschien wat van thuis mee moet nemen. Dus help ons een snelle communicatiemethode op te zetten:

1. Eerste keer alternatieve training? Meld je aan via estherkuijpers@judoclubmade.nl met naam, nummer, les en leraar. Dit hoeft dus maar 1x!
  2. Neem deel aan de training en laat daarna via de whatsappgroep weten of je de volgende lessen ook weer komt (of misschien een keertje niet)
  3. Nodig, als de groep niet te groot is, gerust een vriend/vriendin uit om mee te komen trainen. Meld ook dit via de appgroep#samensportenisleuker
TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Jiu Jitsu volwassenen
Tom Rademakers
Tai-Chi voor volwassenen

Kom maximaal 10 minuten van te voren, wees sportief gekleed en zorg dat je van te voren een wc bezocht hebt. De dojo is immers nog steeds gesloten! Voor de ouders geldt: blijf niet kijken. Mocht u moeten wachten, doet dit dan in de auto. U mag immers, volgens de richtlijnen van de gemeente Drimmelen, met niet meer dan 2 bij elkaar staan op 1,5 meter van elkaar!