Beste budofan,

Op zaterdag 31 maart 2018 vindt de zesde editie van de Nationale Budodag plaats op Sportcentrum Papendal, het sporthart van Nederland. Hét budofeest in Nederland kent ook dit jaar weer een bijzonder uitgebreid en afwisselend programma.

Wij zijn trots op de medewerking van alle docenten en topjudoka’s aan deze dag, waaronder Jeroen Mooren, Jean-Paul Bell, Ronald Joorse, etc. Dagvoorzitter is wereldkampioene judo Edith Bosch.

NIEUW: extra opening in programma
Voor de eerste keer tijdens de Nationale Budodag is er een extra opening voor judoka’s tot 15 en 18 jaar en volwassenen. De sessie Dat schiet lekker op zo! is een vermakelijk, herkenbaar en confronterend toneelspel van het theatergezelschap van de stichting Positief Coachen. In deze bijzondere plenaire openingsvoorstelling ligt de nadruk op gespannen situaties, presteren onder druk en de soms catastrofale gevolgen daarvan voor ons handelen, plezier en zelfvertrouwen.

Omdat je een early bird volwassenen ticket hebt aangeschaft ontvang je in deze mail de link om je aan te melden voor de inspiratiesessies. Om je keuze wat makkelijker te maken is in de bijlage het programmaoverzicht en toelichting op de inspiratiesessies toegevoegd. Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol!

Link: https://survey.enalyzer.com/?pid=tuqif3s7

Heb je vragen over het programma, stuur deze naar budodag@jbn.nl.

Tot op de Nationale Budodag 2018!

 

Met vriendelijke groeten,
Projectteam Nationale Budodag 2018
Judo Bond Nederland

Aanmelden inspiratiesessies Nationale Budodag 2018

Je zou ook interesse kunnen hebben in