Wedstrijden en metingen…de weg naar de top is pittig!

Zwaar judoweekend voor Madese en Terheijdense judoka’s

Zaterdag 9 november stapten 8 judoka’s van de judocombinatie van Judoclub Made en Team Haragei in de auto om deel te nemen aan het Internationale Adidas Residentie toernooi in Den Haag. En dit mag met recht een internationaal toernooi genoemd worden. Deelnemers uit onder andere Brazilië, Groot-Brittannië en Oekraïne. En natuurlijk veel topjudoka’s uit ons eigen land.

Tim van Oosterhout beet het spits af en heeft indrukwekkend judo laten zien! Hij wist heel mooie combinaties te laten zien en te winnen met ippons! Helaas verloor hij zijn partij om het brons, maar dat Tim weer heeft laten zien dat hij doorzet is zeker!

Verder lezen →

Madese en Terheijdense judoka’s laten zichzelf zien in Breda en 2e dan voor Esther de Rond

Het eerste weekend van november was weer een echt sportweekend voor Judoclub Made en Team Haragei. Zo trokken op zondag 24 judoka’s van onze beide clubs naar de Open Bredase kampioenschappen. Dit grote toernooi staat elk jaar op de kalender van de wedstrijdjudoka’s.  Wie nou de mooiste ippon heeft gemaakt of het hardst heeft gestreden, het valt niet te zeggen. Stuk voor stuk zijn dit gedreven judoka’s die elke partij weer hun beste beentje voorzetten.

Hulde aan onze judocoach Jenny

Hele weekend bezig met begeleiden judoka’s judocombinatie

Normaal beginnen we ons verslag altijd met wat de judoka’s van de Judocombinatie Made en Terheijden hebben gepresteerd bij een van de vele wedstrijden die we jaarlijks bezoeken. Het mag echter ook wel eens gezegd worden dat dit alles niet zonder meer zou kunnen gebeuren zonder onze coaches. In het bijzonder geven wij daarom nu aandacht aan onze topcoach Jenny Pals. Zij offert geheel belangeloos in het belang van de jongere judoka’s weekend na weekend op zodat zij het judoteam kan begeleiden. Verder lezen →

Uitnodiging sinterklaasviering zondag 24 november 2019

Hoi allemaal,

Zondag 24 november 2019 brengt St. Nicolaas met zijn gevolg een bezoek aan Jucoclub Made in ons clubgebouw De Duinpan.

Alle jongens en meisjes van Judoclub Made t/m groep 5 van de basisschool nodigen wij hiervoor uit.

Klik hier voor de uitnodiging.

Met vriendelijke groeten,

Activiteitencommissie Judoclub Made

Judoclub Made en Team Haragei succesvol op Zuid-Nederlandse kampioenschappen

Maar liefst 10 prijzen in Gilze!

Alle prijswinnaars in beeld. Gefeliciteerd allemaal!

Zondag 20 oktober gingen veel judoka’s van Team Haragei en judoclub Made op weg naar Gilze. Daar werd gestreden om de titel Zuid-Nederlands kampioen voor kinderen tot de leeftijd van -12. Maar liefst 10 van onze judoka’s brachten een mooie medaille mee naar huis! Lees snel verder om te ontdekken wie welke prijs won!

Verder lezen →

Raboclubkas: we hebben weer een mooi extraatje!

Video

Aanstaand nieuw bestuurslid Adrie Kuijpers en aanstaand voorzitter Miriam Tiekstra onthullen het mooie bedrag dat we via de Raboclubkas hebben mogen ontvangen.

Onze dank gaat natuurlijk uit naar iedereen die op ons gestemd heeft en het zo mogelijk heeft gemaakt dit extraatje te ontvangen. Met de € 766,81 hopen we weer mooie dingen voor onze leden te kunnen doen.