Uitnodiging / Invitation Amerhaltoernooi 2016

English text can be found below

Judoclub Made organiseert dit jaar op 25 september 2016 wederom het “Amerhaltoernooi”. Het toernooi wordt dit keer georganiseerd voor jongens en meisjes die geboren zijn vanaf 1996 tot en met 2010. Op deze pagina vind u de uitnodiging voor ons toernooi. Hierin staan de toernooi details en kunt u tevens vinden hoe u kunt inschrijven voor ons toernooi. Ook is op deze pagina een handleiding te vinden die u wegwijs maakt door het inschrijfsysteem.

Wanneer u een niet-Nederlandse club bent en u zich graag wilt inschrijven voor ons toernooi, dan adviseren wij u een email te sturen naar amerhaltoernooi@judoclubmade.nl, zodat wij u de nodige informatie kunnen verstrekken.

Wij hopen u en uw judoka’s op ons toernooi te mogen begroeten.

De Wedstrijd Organisatie Commissie van Judoclub Made

English text

On September 25th, 2016 Judoclub Made again organizes the “Amerhal Tournament”. This year the tournament is organized for boys and girls born from 1996 to 2010. On this page you will find the invitation, both in Dutch and English.

If you are a non-Dutch club and you want to register for our tournament, we advise you to send an email to amerhaltoernooi@judoclubmade.nl, so we can provide the necessary information.

We hope to welcome you and your judokas at our tournament.

The Tournament Organizing Committee Judoclub Made

Uitnodiging Amerhaltoernooi 2016 Nederlands