Uitnodiging Biesboschnacht 2019

Hallo jongens en meisjes,

Dit jaar organiseren we weer een super stoere Biesbosch overnachting. De activiteit is voor alle leden die geboren zijn in de jaren 2003 t/m 2009 en zal gehouden worden van zaterdag 18 mei op zondag 19 mei 2019.We starten zaterdag 10.00 uur vanaf de Oude Haven in Drimmelen en zullen daar zondag om ongeveer 15.00 uur terug zijn.

Ouders dienen de kinderen zelf naar Drimmelen te brengen en ook daar weer op te halen.

Het programma wat we gaan draaien is nog een grote verrassing, maar belooft veel goeds. Als je mee gaat krijg je van ons vooraf nog een informatiebrief met daarin verdere uitleg.

Vind je het leuk om mee te gaan, geef je dan op vóór 8 mei.

Daarvoor moet je het briefje invullen en met € 10,00 in een envelop doen in de brievenbus bij de bar in de kantine. Vermeld aan de buitenkant van de envelop “Biesboschnacht”. Opgeven via email kan ook.

Er kunnen max. 25 kinderen mee, dus geef je snel op!

We hopen dat jullie er zin in hebben dan gaan we er met z’n allen een happening van maken.

Groetjes,
de Activiteiten Commissie van Judoclub Made