Judoclub Made speurt naar sterren en planeten met haar jongste leden

Op zaterdagmiddag 18 januari organiseerde de activiteitencommissie van Judoclub Made haar spelletjesmiddag. De leden tussen 4 en 8 jaar hadden samen met hun vriendjes, broertjes en zusjes een gezellige middag in de dojo.

De middag ging van start met een renspel. Hierbij moesten de kinderen zolang mogelijk hun lintje behouden. Voor het volgende onderdeel werden de kinderen in groepjes verdeeld. In een deel van de zaal moesten de kinderen planeten (hele grote ballonnen) hooghouden. In een ander deel van de zaal was er een heuse sterrenjacht uitgezet. Daarna werd er ook nog een nerfgevecht gehouden. Ten slotte mocht iedereen in de kantine een mooie raket knutselen.

Aan het einde van de middag kwamen de kinderen allemaal weer bij elkaar voor het laatste spel: “Sterretje leggen, niemand zeggen”.

Met al de leuke spelletjes vloog de tijd voorbij. De organisatie bedankt alle deelnemers voor hun actieve bijdrage en vrolijke gezichten. Goed om te zien dat de kinderen buiten de tatami ook gezellig met elkaar kunnen omgaan!

Groetjes van de activiteitencommissie van Judoclub Made

De foto’s vind je hier.