Boterletter Actie 2018

Hallo beste leden van Judoclub Made,

Dit jaar organiseert Judoclub Made voor haar leden ook weer een smakelijke actie voorafgaand aan Sinterklaas.
Wij bieden je de mogelijkheid om heerlijke roomboter amandelletters te bestellen.

Hiermee steun je niet alleen je clubje, maar verwen je jezelf en/of je familie met een boterletter van heel hoge kwaliteit, voor de zeer scherpe prijs van € 6,= per stuk.

Bestellen kan tot en met maandag 12 november 2018 via dit bestelformulier, af te geven in de kantine van de Judoclub Made.

Of je kunt het bestelformulier via een e-mail sturen naar: boterletter@judoclubmade.nl

Vanaf donderdag 29 november 2018 10.00 uur is de boterletter af te halen in de kantine van Judoclub Made. Betalen contant bij afhalen letters!

Graag zien wij je bestelling tegemoet!

Met vriendelijke groeten,
namens Judoclub Made,