Judoka’s Judoclub Made geslaagd voor dan examen

Zaterdag 2 juni werden in sporthal Achter de Tuintjes in Gilze, de centrale examenlocatie voor district Zuid-Nederland van de JBN, weer dan examens afgenomen.

Voor Judoclub Made deden Devin van Gils en Roy de Rond een poging voor het halen van hun 2e dan. Jacob Krijger ging op voor zijn 1e dan.

Devin en Roy deden zowel het gatame-no-kata als het overname kata. Ook het staande en het grondwerk was zeer goed te noemen. Met voor beide kata’s een 7 als zeer goed cijfer waren zij de beste examenkandidaten bij hun jurytafel. Op naar de 3e dan.

Jacob lukte het helaas niet zijn 1e dan te halen. Dit had vooral te maken met het grondwerk dat volgens coach Bert te langzaam was. Jammer maar met de nodige extra training de volgende keer meer succes.

Namens bestuur en coaches van Judoclub Made alle geslaagden gefeliciteerd.