Geslaagde ouder-kind judolessen

Op 11 en 18 november mochten de kinderen van Judoclub Made voor 1 keer hun ouders uitdagen mee te doen tijdens de judoles. Het was bijna alle kinderen gelukt één van de ouders zo ver te krijgen de uitdaging uit te gaan. Gelukkig hadden we genoeg leenpakken klaarliggen zodat ook alle ouders eens een echt  judopak aan konden tijdens de les. Een echt pak was wel nodig, want ook de ouders mochten lekker aan de slag met de kinderen en deden allerlei echt judo-oefeningen en -grepen samen met de kinderen. Het plezier spatte eraf bij zowel de ouders als de kinderen.

Aan het eind werd nog even een leuke groepsfoto gemaakt en daarna zei Paul dat de ouders die dag extra vertroeteld moesten worden door hun kinderen omdat ze zo goed hun best gedaan hadden!

Nu hopen dat veel ouders de smaak te pakken hebben gekregen en dat ze zelf ook (weer) actief gaan worden op de mat bij Judoclub Made.

Met sportieve groet van,

Activiteitencommissie Judoclub Made, Juf Esther en meneer Paul.

Klik op de foto voor meer mooie opnamen van de lessen.