Mooie wedstrijden in St. Oedenrode

Judocombinatie behaald mooie prijzen op zwaar bezet toernooi

Zaterdag 28 oktober zijn we met een klein groepje naar St Oedenrode afgereisd. Het was een vroege dag want we zaten al om 7 uur in de auto.

Als eerste kwamen Thomas van Kreij en Darren Rombouts aan de beurt. Allebei heel goed gedraaid. Helaas geen prijs maar ze kunnen en mogen beide heel tevreden zijn over hoe ze gejudood hebben. In groep twee waren Dennis van Kreij, Sem van Gils, Joris Wiertz, Matz van Haren en Tyn van Rosmalen aan de beurt. Dennis had de pech dat ze hem in de verliezers ronde als verliezer opgeschreven hadden terwijl hij gewonnen had. Hij ging heel goed maar ja dan kom je niet meer aan de beurt natuurlijk als ze je fout opschrijven. Dennis snapte er ook niets van maar later is het heel mooi opgelost met toch nog een mooie derde plaats voor hem.

Sem en Tyn zitten in dezelfde poule maar hebben niet tegenover elkaar gestaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze beide judoka’s heel goed gedraaid hebben en mooi judo hebben laten zien. Tyn maakte nog zo ongeveer het punt van de dag maar kreeg hier wonder boven wonder niets voor. Het was toch duidelijk een prachtige ippon. Het filmpje is te zien op onze Facebook pagina. Voor beiden net geen prijs maar super gedraaid.

Ook Joris had een top dag geen prijs maar ontzettend goed gejudood. Matz was ook weer heel dicht bij een prijs maar hij verloor net voor de derde plaats en dan kan je echt wel tevreden zijn, want het zijn altijd hele grote poules en dus dan is vierde worden echt niet slecht.

Als laatste kwamen de dames aan de beurt. Voor diegene die ons stukje altijd lezen zijn de namen Lisa van Kreij en Ilse Vissers vast niet onbekend. Beide dames staan ontzettend goed hun ‘mannetje’ en komen vaak heel ver, zoals ook op dit toernooi. Lisa haalde een mooie derde plaats en Ilse een eerste. Knap gedaan allemaal. Het was een leuke gezellige en sportieve dag.

Eerste: Ilse Vissers
Derde: Dennis van Kreij en Lisa van Kreij