Mooie prestaties in Vlissingen

7 Oktober zijn we naar het leuke gezellige toernooi geweest in Vlissingen. Dit toernooi heeft altijd leuke neven activiteiten, zoals judopak hangen met als eerste prijs het judopak van Juul Franssen, maar ook een leuk springkussen en schminken horen er altijd bij in Vlissingen.

Het was voor Tyn van Rosmalen wel een vroege dag want hij moest al om 8 uur wegen. Ik dacht eigenlijk dat het voor hem een beetje te vroeg was want hij stond niet echt super wakker op de mat, maar toch een hele mooie derde plaats voor hem.
Toen kwam onze topper Lisa van Kreij. Zij had niet veel moeite met het vroege opstaan want ze won al haar wedstrijden met mooie ippons.

Robin van der Stelt en Onno Busch haalden dit keer helaas net niet de prijzen maar goed gedraaid hoor jongens. Merijn Nijhof en Sebas Bol deden voor de eerste keer mee aan een bondstoernooi en ze vonden het allebei toch wel een hele leuke ervaring. Alhoewel Merijn zichzelf nog flink zeer deed. Toch verder ging het heel knap jongen. Sebas won ook nog enkele wedstrijdjes en dat is ook heel goed voor een eerste toernooi.
Voor Watchik Gregoryan, Diego van Rosmalen, Elle van Batenburg en Yorick van de Wolf ook geen prijs maar alle vier knap weerstand geboden. Jacob Krijger en Sem Zijlmans deden het heel goed en wonnen beiden de derde prijs met knap judo. Sem ging zo diep dat hij het eerste kwartier na de wedstrijd niets meer kon zeggen en alleen maar met zijn hoofd naar beneden kon zitten. Dat is het juiste karakter!!!

Ilse Vissers ging dit keer weer voor een prijs en dat lukte haar, ik zou bijna zeggen natuurlijk, weer. Dit keer had ze een meisje uit een zwaardere klasse tegenover zich, maar ook dit was voor Ilse niet zo’n probleem: alles gewonnen met ippon. Teamgenoot Julia Roubos behaalde na een paar mooie wedstrijden uiteindelijk de 3e plek. Knap gedaan.
Pascal van Ochten en Luke van Drongelen zijn beide al een tijdje geblesseerd en konden daarom niet meedoen. Beterschap jongens. Rohan van de Wolf en Jeffrey van Slochteren hadden geen tegenstanders dus die konden lekker uitslapen.

De groep judoka’s was dit keer niet zo groot. Het was immers het weekend van het judokamp. Veel van onze wedstrijdjudoka’s waren hierbij van de partij. Ook leuke dingen horen bij de sport natuurlijk.

!! NIET VERGETEN !!

Stem allemaal op Jenny en maak haar de Clubheld van de Amateursport 2017