Internationaal Amerhaltoernooi strijdtoneel judotoppers

Judoclub Made en Team Haragei presteren ongekend goed in…… Made!

Het thuistoernooi voor onze judoka’s is het internationale Amerhaltoernooi in Made. 650 Deelnemers uit Nederland en België hebben gestreden om het eremetaal.
Er is werkelijk waanzinnig goed gepresteerd door onze judoka’s. Normaal gezien hebben de trainers altijd nog wel iets te mopperen maar nu…. Veel beter kunnen we ons niet wensen.

De dag begon zoals wel vaker met de dames. Wát een start was dit!
Net als vorige week werden Lisa van Kreij en Ilse Vissers weer kampioen. Deze toppers denderen maar door.

Ook Elle van Batenburg stond net als vorige week ook weer op het podium: een tweede prijs voor Elle.
De zusjes Westgeest (Lotte en Mirte) waren ook in vorm, beide dames behaalden een derde plaats.
Alycia Manuhutu liet judo zien dat ons echt trots maakt, wat een klasse zeg. Ga zo door Alycia! Alycia werd tweede, maar de finalepartij verliep echt goed. Dat deze partij niet gewonnen werd is bijzaak, de groei die Alycia laat zien is het belangrijkste.

Toen was het de beurt aan de jongens. Deze hadden de zware taak om de meiden te evenaren of zelfs te verbeteren. De verwachtingen werden overtroffen: veel prijzen en ook degenen die niet in de prijzen vielen deden bijna altijd met de besten mee.

3 Kampioenen bij de jongens: Devin van Gils, Dennis van Kreij en Diego van Rosmalen. Gefeliciteerd mannen! Jullie hebben een internationale prestatie van formaat weggezet.

Ook Tyn van Rosmalen en Onno Busch behaalden de finale. Helaas net geen overwinning maar wel een zeer goed resultaat. Tweede op dit toernooi is niet zomaar iets.

Naut Bello wordt normaliter gecoacht door zijn vader, deze was helaas afwezig. Ook zonder zijn vader ging Naut als een speer. Een partij werd verloren maar met brons werd er het maximale uitgesleept. Prima prestatie!

De uitslagen van Judoclub Made/Team Haragei

1e Ilse Vissers
1e Lisa van Kreij
1e Dennis van Kreij
1e Diego van Rosmalen
1e Devin van Gils

2e Elle van Batenburg
2e Alycia Manuhutu
2e Tyn van Rosmalen
2e Onno Busch

3e Mirte Westgeest
3e Lotte Westgeest
3e Naut Bello

Hier zijn de foto’s te vinden!