Aanvang eerste lessen bij Judoclub Made

Maandag 25 augustus beginnen de scholen weer in het zuiden. Daarmee is ook voor Judoclub Made het nieuwe seizoen weer begonnen.

In het komende seizoen brengt naast alle bestaande lessen, ook een nieuwe ruimte voor de fitness en een nieuwe sportvorm, namelijk Aikido

Judo en Jiu-Jitsu zijn de pijlers van de budosport bij Judoclub Made. Op maandag 25 augustus wordt dan ook met deze sporten het einde van de vakantie en het begin van seizoen 20914-2015 ingeluid, of liever gezegd: ingeworpen en ingevallen!

De jeugdige sporters hebben er zin in en beginnen enthousiast aan de oefeningen. Sommige worpen en vormen zijn niet meer zo helder, dus de trainers hebben ook dit seizoen hun handen vol!

In de vakantie is er veel activiteiten geweest in de vorm van vrijwilligers die hard hebben gewerkt aan het gereed maken van de aanbouw voor de fitness. Vanaf deze herfst zal deze nieuwe ruimte in gebruik worden genomen. Daarmee hoeven de fitness apparaten niet meer op de judomat te staan en komt de judomat dus vaker in de week beschikbaar voor aanvullende training voor onder andere onze wedstrijdsporters van zowel judo als jiu-jitsu en voor een nieuwe sport: Aikido

Aikido is een Japanse budosport, in de traditie zoals judo en jiu-jitsu. Aikido kan heel goed op hogere leeftijd worden beoefend. Judoclub Made is zeer verheugd dat door de aanbouw aan van de fitnessruimte, en nu ruimte op de judomat is voor aanvullende budosporten. Aikido zal begin oktober van startgaan met een demonstratie op zaterdag 4 oktober.