Uitnodiging familie activiteit 2018

Op zondag 24 juni 2018 organiseren wij voor alle leden van Judoclub Made een familiedag. Deze dag is bedoeld voor alle leden en hun hele gezin dus: vaders, moeders, kinderen, kleinkinderen, opa’s en oma’s.

De activiteit bestaat anders dan voorgaande jaren uit een judogolf/spel route die te voet wordt afgelegd, met aansluitend een barbecue bij de dojo. De activiteit gaat onder alle weersomstandigheden door.

Download hier het formulier en geef je voor 17 juni op !

Uitnodiging Bosdag 2018

Hallo jongens en meisjes,

Op zaterdag 14 april 2017 organiseren wij voor alle leden van Judoclub Made die geboren zijn in 2006 t/m 2010
een groots bosspektakel. Iedere judoka mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen, die ook geboren is in 2006 t/m 2010. Verder lezen →

Judoclub Made viert 24 uur lang feest

Judoclub Made bestaat 55 jaar en dat werd afgelopen weekend grootst gevierd met een judomarathon. 24 Uur lang werd er getraind en geslapen in de dojo de Duinpan in Made.

Zaterdag begon het feest om drie uur s’middags met een openingsspeech van voorzitter Frank van de Made. Daarna was er gelijk een gezamenlijke training waarbij jong en oud op de mat stonden.Deze training werd gehouden door oud-trainer Rob van den Biggelaar en wedstrijd trainer en langste lid van de club (55 jaar) Bert Wijkman.

Verder lezen →