Internationaal Amerhaltoernooi strijdtoneel judotoppers


Judoclub Made en Team Haragei presteren ongekend goed in…… Made!

Het thuistoernooi voor onze judoka’s is het internationale Amerhaltoernooi in Made. 650 Deelnemers uit Nederland en België hebben gestreden om het eremetaal.
Er is werkelijk waanzinnig goed gepresteerd door onze judoka’s. Normaal gezien hebben de trainers altijd nog wel iets te mopperen maar nu…. Veel beter kunnen we ons niet wensen. Verder lezen →

Amerhaltoernooi 2016

Druk bezocht internationaal judotoernooi in de Amerhal te Made

Zondag 25 september organiseerde Judoclub Made wederom het Amerhaltoernooi. Al voor de sluitingsdatum werd het maximale deelnemersaantal van 650 bereikt waarna de wedstrijdorganisatie aan de slag mocht met het plannen van de wedstrijden.

Net als voorgaande jaren hebben wij 59 clubs verwelkomd uit Nederland, België en Frankrijk. Dit jaar was er zelfs een Duitse vereniging aanwezig. Verdeeld over acht matten hebben uiteindelijke een kleine 600 judoka’s in verschillende leeftijdscategorieën en gewichtsklassen gestreden om de felbegeerde medailles. Verder lezen →

Amerhaltoernooi: Return of the Legend Watchik Grigorjan

Jelmer Moerenhout nestelt zich tussen nationale judotop

Het Amerhaltoernooi in Made, ons thuistoernooi, is ieder jaar weer één van de zwaarste toernooien van het seizoen. Het is dan ook alles behalve een vanzelfsprekendheid dat hier vele prijzen worden behaald. Toch kreeg de Haragei/Judoclub Made combinatie het weer voor elkaar om diverse prijzen te winnen.

Belangrijker dan alle prijzen bij elkaar was de comeback van Watchik Grigorjan. Verder lezen →

Recordaantal deelnemers Amerhaltoernooi 2015

Ook in 2015 was het Amerhaltoernooi weer een groot succes.

Zondag 27 september 2015 was sporthal De Amerhal in Made weer goedgevuld voor het jaarlijkse judo toernooi georganiseerd door Judoclub Made. In verschillende leeftijds- en gewichtscategorieën streden 640 judoka’s van 78 verschillende verenigingen uit Nederland, België en Frankrijk om de fel begeerde prijzen.

Verder lezen →