Vitaliteit bij Judoclub Made krijgt nog een extraatje

Op 8 februari start een pilot ‘introductie tot yoga’. Via vijf lessen op woensdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur kan iedereen komen kennismaken met yoga. Je krijgt uitleg over de basisbeginselen en leert meer kennen over de wereld van yoga.

De lessen worden verzorgd door Annette Stoop uit Made. Je kunt je vanaf nu al aanmelden en vol is vol! Aanmelden kan makkelijk via info@judoclubmade.nl. Voor deze lessen vragen we een extra eigen bijdrage en je moet zelf een eigen mat of deken meenemen. Meer informatie is te vinden op onze pagina aanbod.

Deze yogapilot sluit aan bij de stap die we in dit jaar zetten naar meer aandacht voor vitaliteit. Eerder startten we al met Vitaclub en binnenkort volgt een nieuwe jeugdles. Vitaliteit is gezond zijn en blijven, in balans zijn en blijven. Iets dat niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Judoclub Made is al bijna 60 jaar een begrip. Door onze judoprestaties, maar misschien nog wel meer door onze laagdrempeligheid, waarmee we zo veel mogelijk mensen aan het sporten willen krijgen. We gebruiken niet voor niets de slogan ‘de club waar u zich thuis voelt’. We hopen dat in 2023 deze slogan kan veranderen in ‘de club waar u zich thuis én vitaal voelt.’

Pilot Yoga