Judoclub Made feliciteert geslaagden

Op 18 juni j.l.  legden vier  judoka’s van Judoclub Made met succes hun judo examen af. Roy de Rond en Devin van Gils (1e dan) en Sarita Schneider en Rick van Fessem (2e dan). “De pupillen waren er allemaal klaar voor” aldus een trotse trainer Bert Wijkman die terug kijkt op een geslaagd examen.

Het behalen van een hogere band blijft altijd een spannend moment in de carrière van een judoka. De technieken zijn zo divers en uiteenlopend. Je weet nooit tevoren wat de examen commissie precies gaat vragen. Het blijft dan zaak om geconcentreerd te blijven en te vertrouwen op jezelf en de vele trainingsuurtjes die je er in hebt gestoken.

Voor deze pupillen ging het super op 18 juni. De examencommissie was onder de indruk van het talent van Judoclub Made.

Namens bestuur, leden en leraren nogmaals van harte gefeliciteerd.

4 x raak bij zwarte band examens