Zilver op Dutch open voor duo Flipsen van Judoclub Made

Zilver Flipsen

Mooie bronzen plak gehaald op open Noord-Hollandse.

Het Jiu-Jitsu seizoen is in volle gang. Waar het duo Luuk en Aniek Flipsen van Judoclub Made nog brons haalden op de 15e Open Noord-Hollandse Jiu-Jitsu Kampioenschappen in Beverwijk van 13 maart, was het zondag 3 april weer raak met een hele mooie 2e plaats tijdens de Dutch Open Kampioenschappen in Nijmegen.

Op de Dutch Open Kampioenschappen namen teams uit verschillende landen zoals België, Duitsland, Slovenië en uiteraard Nederland deel. Een mooi toernooi in de pas verbouwde sporthal van Nijmegen waar iedereen terug kan kijken op mooie, pittige maar bovenal sportieve wedstrijden tussen de deelnemers uit de verschillende landen.

Ook het verschil van technieken die door de landen gebruikt werden waren voor deelnemers en publiek een lust voor het oog.

Kortom een geslaagde dag voor ons duo van Judoclub Made.

Brons Flipsen NH