Uitnodiging Bosdag 2018

Hallo jongens en meisjes,

Op zaterdag 14 april 2017 organiseren wij voor alle leden van Judoclub Made die geboren zijn in 2006 t/m 2010
een groots bosspektakel. Iedere judoka mag ook één vriendje of vriendinnetje meenemen, die ook geboren is in 2006 t/m 2010.

De bosdag begint om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.
Je komt met de fiets naar de dojo. Daar vertrekken we in kleine groepjes naar het bos. Natuurlijk fietst er ook begeleiding mee!
In het bos zullen we dan allerlei leuke spelletjes doen. Ook zullen we in het bos picknicken. Na de spelletjes gaan we weer met de fiets naar huis.

De kosten voor deze dag zijn € 1,50.

Je hoeft zelf geen eten, drinken of snoep mee te brengen, daar zorgen wij voor.

Omdat we de hele middag druk in het bos bezig zullen zijn, is het verstandig om oude, gemakkelijke kleren aan te trekken die tegen een stootje kunnen en aangepast zijn aan de weersomstandigheden. Mocht de bosdag niet doorgaan, dan zullen we iedereen van te voren opbellen.
Zet daarom je telefoonnummer op het inschrijfbriefje.

Voor het begeleiden van de fietsrit en het helpen bij de picknick kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Dus als je ouders het leuk vinden om mee te fietsen kunnen ze zich tegelijk met jou middels hetzelfde briefje opgeven.

Groetjes,
de Activiteiten Commissie van Judoclub Made