Bert Wijkman: JBN bondsridder met Zilveren ereteken

Pascal van Ochten en Marit Visschers naar NK judo!

Tijdens de Zuid-Nederlandse kampioenschappen -18 werd Judoclub Made coach Bert Wijkman door John Beer naar voren gehaald. Bert is onlangs teruggetreden als lid van de Districts Graden Commissie Judo. Als Busen deskundige is hij liefst 13 jaar lid geweest van die commissie en is hij als examinator en leraar tijdens stages zeer actief geweest.
Daarnaast is Bert 15 jaar districtstrainer geweest, waardoor veel wedstrijd judoka’s een betere judoka zijn geworden. Tijdens zijn meer dan 30 jarige inzet als Judo leraar hebben zijn leerlingen in totaal liefst 171 dannen gehaald! Een indrukwekkende prestatie waarmee hij het niveau van het judo binnen ons district flink verhoogd heeft.
Namens het JBN bondsbestuur werd Bert daarna benoemd tot bondsridder met het Zilveren ereteken.

Verder hebben Pascal van Ochten (Judoclub Made) en Marit Visschers (Haragei Terheijden) zich geplaatst voor het NK judo doordat beiden een tweede plaats hebben behaald tijdens de Zuid-Nederlandse kampioenschappen tot 18 jaar.

Gefeliciteerd allebei en veel succes op het NK!