Judomarathon 2018 3 & 4 Maart 2018

55 jaar Judoclub made

Beste sportvrienden,

Omdat wij in 2018 alweer 55 jaar een trotse vereniging zijn en dit niet ongemerkt voorbij willen laten gaan, willen wij jullie allemaal uitnodigen voor de

Judoclub Made Jubileum marathon.

De marathon begint zaterdag 3 maart om 15.00 uur en zal 24 uur later eindigen op zondag 4 maart 15.00 uur. In deze 24 uur gaan we al onze takken van sport: judo, jiu-jitsu, aikido, tai chi, fitness en conditietraining beoefenen met jullie!
Omdat het de bedoeling is dat de deelnemers 24 uur in de Duinpan aanwezig zijn, worden er ook allerlei nevenactiviteiten georganiseerd. ’s Nachts houden we een “kampeernacht” en kan iedereen die dat wil in de zaal slapen. Op die uren roosteren we geen sporturen in.

De marathon uren zijn ingedeeld volgens dit rooster:

Op zaterdagavond is er een receptie en daarna nog een gezellige avond. Iedereen is hier voor uitgenodigd, niet alleen de deelnemers, maar zeker ook ouders, broertjes, zusjes, vrienden en vriendinnen.

De kosten voor deelnemen aan de marathon zijn 5 Euro. Hiervoor krijg je een aantal keren iets lekkers te eten, te drinken en een mooie herinnering. Alle deelnemers krijgen de benodigde informatie wat betreft groepen en precieze trainingsuren na inschrijving per e-mail toegestuurd. Voor vragen kun je natuurlijk altijd bellen met Helga (0162-687718).

Heb je zin om mee te doen, geef je dan op vóór 22 februari. Dit kan je doen door:

1. De uitnodiging die in de kantine van Judoclub Made ligt in te vullen en in de brievenbus aan de zijkant van de bar te stoppen met 5 Euro erbij
    2. Dit online formulier in te vullen
    3. Een mailtje te sturen onder vermelding van je naam, leeftijd, telefoonnummer, e-mailadres en aan welke onderdelen je deel wilt nemen

Bij aanmelden online of via e-mail kan je betalen door 5 Euro over te maken op rekeningnummer NL24RABO0156000067 van Stg. Judo Made onder vermelding van je naam en “marathon”.

We hopen dat jullie er allemaal veel zin in hebben en dat je meedoet!

Groetjes van de Activiteitencommissie