Veel prijzen in Loon op Zand

Alle judoka’s van judocombinatie Haragei / Judoclub Made in de prijzen!

Judoclub Kaatsheuvel moest dit jaar uitwijken naar Loon op Zand voor hun judotoernooi. Dit toernooi is speciaal bedoeld voor de judoka’s die net mee gaan doen aan de bondstoernooien of voor judoka’s die al langer meedoen maar niet heel vaak in de prijzen vallen. Een fijn toernooi voor de judoka’s en coaches, vooral omdat er voor iedereen een prijs is. Het waren allemaal toppertjes vandaag.

De judoka’s hebben het prima gedaan. Kijk maar eens naar de uitslagen.

1e
Matz van Haren, Rohan van de Wolf, Lef van der Steen, Thomas van Kreij, Djenna van Gils, Aylin Halman, Morris Morales Sequera

2e
Dirk Kuijpers, Thijs Lucas, Elle van Batenburg, Jeffrey van Slochteren, Aart Kuijpers, André Hanegraaf