Judoclub Made organiseert brandweerspelletjes voor jongste leden

Op zaterdagmiddag 20 januari organiseerde de activiteiten commissie van Judoclub Made haar spelletjesmiddag voor de jongste leden. Het was fijn om te zien dat er in grote getale gehoor was gegeven aan de uitnodiging.

Zo’n 48 kinderen van 4 tot en met 8 jaar hadden zich verzameld voor een gezellige actieve middag rondom het thema brandweer. Om te beginnen was er het spons-water-vuur spel op de judomat waarbij de kinderen zich lekker konden uitleven. Daarna werden ze verdeeld in 4 groepjes. Met het groepje gingen de kinderen langs de 4 verschillende ruimtes waarin steeds een spel gedaan werd. Zo was daar onder andere de brandweer hindernisbaan waarbij de kinderen gehuld in een echte brandweer jas en helm een parcours af moesten leggen. Dan was er nog het brandweerslang-doorvertel-spel. Hierbij moesten de kinderen 10 woorden doorvertellen aan elkaar via een ‘slang’. In de kantine konden de kinderen een leuke brandweerwagen knutselen. Lekker kliederen met verf en plakken; het leverde een heleboel mooie wagens op! Met al de leuke spelletjes was de middag jammer genoeg al snel weer voorbij.

Hopelijk zien we iedereen weer terug tijdens de judomarathon op 3-4 maart die we organiseren ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van de club.

Groetjes van de activiteiten commissie van Judoclub Made