Spectaculair begin van het Judojaar 2018

Medailleregen voor de judocombinatie Judoclub Made, Team Haragei en Judovereniging Zevenbergen!

51 judoka’s hebben zondag 7 januari deelgenomen aan het “10+29 toernooi” in Gilze, traditioneel gezien het openingstoernooi van het nieuwe jaar. De gretigheid was dan ook van de judoka’s af te lezen na de rustige judoweken tijdens Kerst en Oud & Nieuw, maar ook het plezier van het weerzien van de judoka’s was duidelijk te merken. Overal stonden er groepjes judovrienden bij te praten, te lachen of met elkaar op de bank te wachten tot hun ‘Blok’ van start zou gaan. Er is een forse teamprestatie neergezet door het behalen van 20 podiumplaatsen, maar nog belangrijker is de inzet van alle judoka’s zowel op de mat tijdens de wedstrijden als naast de mat door elkaar aan te moedigen. Het was een mooie start van 2018!

1ste plaatsen:
Onno Busch